shlomi295
User offline. Last seen שנה אחת 13 שבועות ago. מנותק
הצטרף: 05/29/2009

המחשב שלי יחסית ישן והיה בו זכרון 1 G מחולק לשתיים של GIELE. קיבלתי זכרון חדש של OCZ 2G מחולק לשתיים והחלפתי ביניהם. אחרי ההחלפה הפעלתי את המחשב והמסך לא קיבל SIGNAL מהמחשב והוא כאילו לא מגיב למחשב ניסיתי הכל (להוציא תקעים,להכניס תקעים,להחזיר את הזכרון הקודם) שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון?

אנונימי
מסך לא מקבל סיגנל

אני מבין שהמחשב עולה והווינדוז משמיע קולות בהפעלה..

האם ניסית להסיר את הכרטיס מסך? כעקרון יכול להיות שנכנס אבק לסלוט של כרטיס המסך ולכן אין תגובה ממנו - יכול להיות גם שהתקצר. מה שאני מציע לך זה לקנות ספריי אויר בלחץ ולהתיז בחריץ כרטיס המסך - כמובן שצריך להוציא אותו לשם כך ולאחר מכן להכניסו בחזרה. ניתן גם להתיז במאוורר הכרטיס אם מאובק.

לפני ההחזרה של הכרטיס - ניתן להשתמש במוחק (של עפרון) לניקוי מגעי הנחושת היושבים בחריץ (פשוט משפשפים עם המוחק ולאחר מכן מנקים שלא ישארו שאריות.

לעשות זאת בעדינות מירבית כאמור - אינני יכול לומר לך שהכל יעבוד באחריות ואינני מתחייב שלא יתקלקל דבר נוסף - עקרונית הייתי ממליץ על טכנאי מחשבים לביצוע עבודות חומרה אבל תוכל לנסות.

X
Loading